Produkter Tjenester Meny
VB Rørlegger E. Sjøstrøm Fra treningsrom til drømmebad med spafølelse

Fra treningsrom til drømmebad med spafølelse

Ønsker du en totalrenovering av badet, eller fornye deler av det du allerede har? Da kan du ta kontakt med oss. Her viser vi et eksempel på en totalrenovering av et bad. Eksempelet er noe utenom det vanlige. Et drømmebad for de fleste av oss. Ta en kikk og se hvor lekkert det ble.

Utgangspunktet var mørkt og trist. Badet lå i underetasjen av huset og uten vinduer ble det lite med dagslys i rommet. Det var to rom; et toalett og et bad som lå vegg i vegg. Badet var et kombinert bad og treningsrom. Det hadde en badstu, men det ønsket ikke den nye eieren av huset.

Nytt bad med spafølelse

Eieren visste godt hva hun ville ha. Det nye badet skulle være et deilig sted som ga en skikkelig spafølelse. En oase der en bare kan slappe av og kose seg. Den gamle badstuen skulle rives, varmtvannsberedere flyttes og de ville gjerne ha en skyvedør mellom toalett og bad.

Tegninger av det nye badet

Når du kommer til oss med en idé om hvordan du vil ha det nye badet ditt, kan vi lage 3D tegninger som illustrerer hvordan det vil bli. Det gjorde vi i dette tilfellet også. Vi tegnet et forslag i samarbeid med kunden, og la inn baderomsinnredning, dusjløsning og badekar. Vi involverte også elektriker, flislegger og snekkere i prosjektet. Alt ble koordinert av oss, og det var akkurat slik kunden ønsket det.

Litt av et drømmebad ble det tilslutt.