Produkter Tjenester Meny
VB Rørlegger i arbeid med bedriftslogo på baksiden av arbeidsklærne sine

Om oss i E Sjøstrøm

Rørleggerfirmaet E. Sjøstrøm AS ble etablert i 1989, og har i dag 16 ansatte. Vi utfører alt innen sanitær, varme, varmepumper, renovering av bad og kjøkken, varmeanlegg i eldre boliger og på større anlegg som for eksempel skoler, boligfelt og sykehjem. 

Du som kunde er viktig for oss!

Vi  håndterer alt fra mindre rørleggeroppgaver til rehabilitering av bad og større boligprosjekter. Vi ønsker også å være våre kunders lokale og foretrukne rørlegger. Derfor er du som kunde viktig for oss, og vi hjelper deg uansett om oppgaven er liten eller stor. Er det noe du lurer på, eller trenger råd om, er det bare å ta kontakt.

Økende oppdragsmengde på rehabilitering av bad

Vi vokser på rehabilitering av bad til private. Vi har hatt en merkbar økning fra foregående år. Dette får vi til takket være et godt samarbeid med våre leverandører av produkter og tjenester. Å være en totalleverandør av rehabilitering av bad gir deg som kunde en ekstra trygghet, og det gir oss sikkerhet om at det blir utført kvalitetsmessig arbeid med kvalitetsprodukter.

Forsikringssaker

Sjøstrøm AS har en stor mengde oppdrag på service siden, spesielt med avtaler/samarbeid gjennom forsikringsselskap og saneringsselskap. 

Butikken vår

Kom innom butikken for litt inspirasjon. Her får du og gode idèer og gode råd. Du vil finne utstillinger for en hver smak, stil og lommebok. Vi har et meget godt utvalg av baderomstilbehør.