Om E. Sjøstrøm

E. Sjøstrøm AS ble etablert i 1989 som enmannsbedrift.

Firmaet har gradvist vokst til det det er i dag; en velrenommert rørleggerbedrift med 26 ansatte. Butikk og kontorer ligger i Helleveien 44 i Sandviken, like ved Norges Handelshøyskole i Bergen.

E. Sjøstrøm AS har nå totalt 26 ansatte, etter å ha utvidet med 6 ansatte det siste året. Dette tar vi som et positivt tegn på at vi er en foretrukket aktør i markedet, spesielt nå i tider som har vært usikker i vår bransje.

Du som kunde er viktig for oss!

Vi  håndterer alt fra mindre rørleggeroppgaver til rehabilitering av bad og større bolig-prosjekter. Vi ønsker også å være våre kunders lokale og foretrukne rørlegger. Derfor er du som kunde viktig for oss, og vi hjelper deg uansett om oppgaven er liten eller stor. Er det noe du lurer på, eller trenger råd om, er det bare å ta kontakt.

Økende oppdragsmengde på rehabilitering av bad

Vi vokser på rehabilitering av bad til private. Vi har hatt en merkbar økning fra foregående år. Dette får vi til takket være et godt samarbeid med våre leverandører av produkter og tjenester. Å være en totalleverandør av rehabilitering av bad gir deg som kunde en ekstra trygghet, og det gir oss sikkerhet om at det blir utført kvalitetsmessig arbeid med kvalitetsprodukter.

Forsikringssaker

Sjøstrøm AS har en stor mengde oppdrag på service siden, spesielt med avtaler/samarbeid gjennom forsikringsselskap og saneringsselskap. 

Butikken vår

Kom innom butikken for litt inspirasjon. Her får du og gode idèer og gode råd. Du vil finne utstillinger for en hver smak, stil og lommebok. Vi har et meget godt utvalg av baderomstilbehør.

Du kan også kontakte oss her »

Celine er en av gutta

Det prates ikke så mye om interiør og klær i lunsjen til Celine, men det går mer i biler, verktøy og sport. Som eneste kvinnelige rørlegger i firmaet, har hun for lengst tilpasset seg miljøet.