Produkter Tjenester Meny

Sprinkler og sanitæranlegg

Rehabilitering, installasjon av sprinkler og sanitæranlegg.

Nytt hotell i Bergen sentrum

Vi er i gang med å installere alt av sprinkler og sanitæranlegg til et nytt hotell som åpner i Bergen sentrum i 2017. Hanevikgruppen AS totalrenoverer og bygger om en gammel bygård fra 1918 i Finnegårdsgaten til et flott og meget sentralt beliggende hotell. Hotellet får 48 rom og inneholder også en restaurant og en pub. Byggherren har spesielt fokus på at bygget skal være like brannsikkert som et nybygg når det er ferdigstilt. Dette skaper spesielle utfordringer i et typisk bergensk «skorsteinshus». Gjennom godt og kreativt samarbeid med byggherre, arkitekt og de andre involverte faggruppene får vi dette til.

Rehabilitering av leiligheter 

Vi holder også på med et prosjekt for annen kunde der vi installerer alt av sanitær og sprinkler i sentrum av Bergen. Her rehabiliteres 42 leiligheter for videre utleie. I tillegg er det ytterligere 48 leiligheter i Sandviken hvor vi også har installasjon av sanitæranlegg. Disse leilighetene skal også leies ut når de er ferdig rehabilitert.

Siste trinn hos Kommandanten

Siste byggetrinn i prosjekt Kommandanten i Gravdal gjennomføres også. Dette har vært et prosjekt som har pågått siden 2014, og består av 6 bygg med totalt 52 leiligheter. Vi har gledet oss over godt samarbeid, både med oppdragsgiver Optibo AS og sluttkunder, de endelige eierne av de flotte og nye leilighetene. Prosjektet regnes å være ferdigstilt i løpet av våren 2017

I tillegg til de store prosjektene arbeider vi hele tiden med mindre prosjekt slik som nye eneboliger som blir oppført i byggefelt, og vi utfører store og mindre anbud på forespørsel.