Referanser

Vi utfører alt innen sanitær, varme, varmepumper, renovering av våtrom og kjøkken, varmeanlegg i eldre boliger og på større anlegg, som f.eks. skoler, boligfelt og sykehjem.  Vi installerer, drifter og vedlikeholdr alt innen rør. Du kan inngå drifts- og vedlikeholdsavtale med oss, og vi leverer prosjekt og anbud.

Vi jobber også mot private og kan  være totalentreprenør ved renovering av bad. Vi koordinerer arbeidene med rørlegger, snekker, murer, flislegger og maler.

Prosjekt Møllen

Møllen er ett prosjekt som er utformet av En til En arkitekter, med fokus på gode bomiljø og terreng tilpasning. Optiboas AS er byggherre, og E. Sjøstrøm AS har hatt oppdraget med varme, sprinkler og sanitær.

Prosjekt Nesttunbrekka

Konseptbygg AS bygger 22, lyse, flotte leiligheter like ved bybanestoppet på Skjoldskiftet.

Flere prosjekter på gang

Antall oppdrag øker og vi jobber for tiden med en rekke forskjellige prosjekter, blant annet installering av flere sprinkel- og sanitæranlegg.

Nytt liv i Kommandanten

E. Sjøstrøm AS ble i 2014 valgt som leverandør på varme og sanitær i prosjekt Kommandanten i Gravdal.

Teknisk rom i privat enebolig

Varmepumpe med sjøkollektor og el-kjel ble installert for oppvarming av gulvvarmeanlegg, utvendig terrasse, inngangsparti og svømmebasseng.

Fra treningsrom til drømmebad med spafølelse

Her viser vi et eksempel på en totalrenovering av et bad. Eksempelet er noe utenom det vanlige. Et drømmebad for de fleste av oss. Ta en kikk og se hvor lekkert det ble.